VOOR UITGEVERS

Ik ben mijn hele werkende leven al schrijfprofessional, als freelancejournalist, redacteur, docent, auteur van romans en zelfstandig ondernemer. Sinds 2000 richt ik me op het schrijven, beoordelen en redigeren van fictie en non-fictie en noem ik me verhaalexpert.

ERVAREN SCHRIJVER, REDACTEUR EN EINDREDACTEUR

Met mijn brede ervaring als schrijver en redacteur help ik met veel plezier auteurs hun manuscript naar een hoger niveau te tillen. Ik word door uitgeverijen – regulier en anderszins – ingezet voor auteursbegeleiding, manuscriptbeoordeling, inhoudelijke redactie, eindredactie en proeflezen. Daarnaast neem ik schrijfopdrachten aan. Ik deed/doe dit onder meer met succes voor Uitgeverij Conserve, Uitgeverij Kok, Uitgeverij Callenbach, Uitgeverij Gopher, Uitgeverij Paris Books, Uitgeverij de Brouwerij | Brainbooks, Routledge, Noordhoff Uitgevers en Uitgeverij Delubas.

Genres: literatuur, thrillers, inspiratie, historisch, jeugd, young adult, educatief.

ALTIJD EEN ZO GOED MOGELIJK VERHAAL

Mijn voornaamste kwaliteit als redacteur ligt in het opbouwen van een relatie met een auteur en de inhoudelijke redactie van diens werk. Als schrijver weet ik wat het is om aan de andere kant van de tafel te zitten en feedback te moeten ontvangen en verwerken, als verhaalexpert houd ik de focus op het eindproduct gericht. Ik ben flexibel, empathisch, doelgericht en ik zet me in voor het best mogelijke resultaat. Daarnaast denk ik graag mee over boekprojecten waaraan ik als auteur een bijdrage kan leveren.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en de B2B-tarieven.