GA JIJ JE BOEK OOK IN 1 JAAR SCHRIJVEN?

Schrijf je boek in 1 jaar gaat over het symbolische ‘schrijfjaar’, met alle seizoenen waar je als schrijver doorheen gaat. Het is jouw steun en toeverlaat als je een boek aan het schrijven bent. Niet alleen voor beginnende auteurs is de schrijfhulp inspirerend, motiverend en vernieuwend; ook de gevorderde auteur zal er nuttige tips en tools uit halen. Om de opgedane kennis te verwerken en de inspiratie te laten stromen, worden veel ideeën en adviezen gevolgd door een schrijfoefening en is er ruimte voor aantekeningen. Van pril idee tot boek in de winkel: dit boek voor jouw boek biedt je alle informatie die je nodig hebt!

Schrijf je boek in 1 jaar, schrijftips voor alle seizoenen, ISBN 978-94-928-8354-4, 275 pagina’s, € 20,-

(auteurs: Jet Hoogerwaard, Michelle Shanti en Jacqueline Zirkzee)

HIJ IS ER: HET BOEK VOOR JOUW BOEK!

Schrijf je boek in 1 jaar: schrijftips voor alle seizoenen is intussen verschenen! Koop het boek alvast zonder verzendkosten bij een online boekwinkel, zoals bol.com, of steun jouw lokale boekhandel door het boek bij hen te reserveren! Je kunt ook jouw exemplaar via het contactformulier bestellen o.v.v. ‘schrijfboek’.

schrijf-je-boek-in-een-jaar-schrijftips -voor-alle-seizoenen

In een jaar een boek schrijven en publiceren, kan dat? Ja, dat kan! Lente, zomer, herfst, winter: vanaf nu is elk seizoen jouw schrijfseizoen. Begin wanneer je wilt en gebruik dit boek als leidraad tijdens het jaar van jouw boek. Drie schrijfprofessionals nemen jou vanuit hun eigen expertise mee in het schrijfproces. Onderhoudend, kort en krachtig komt alles aan de orde waar je als schrijver inspiratie uit haalt dan wel tegenaan loopt. Over wat schrijven zo bijzonder maakt en wat een goed manuscript is, tot jouw rol als schrijver bij het uitgeven en de promotie van je boek.